Telesna samopodoba na plaži

Opazujem skupino najstnikov, ki se zabavajo na pomolu čez zaliv. Brezskrbno skačejo v vodo, se hihitajo in zganjajo norčije. Fantje se v svojih neustrašnih akrobacijah postavljajo pred puncami in čutiti je iskrice, ki netijo prve poletne ljubezni.

V skupini je deklica, ki je vidno zadržana. Deluje precej neopazno. Vselej ostaja v ozadju. Redko spregovori. Z rokama objema svoje telo in ga obenem zakriva….

[fusion_button link=\”https://zastarse.si/vzgoja/telesna-samopodoba-na-plazi/\” target=\”_self\” link_attributes=\”\” alignment=\”\” modal=\”\” hide_on_mobile=\”small-visibility,medium-visibility,large-visibility\” class=\”\” id=\”\” color=\”default\” button_gradient_top_color=\”\” button_gradient_bottom_color=\”\” button_gradient_top_color_hover=\”\” button_gradient_bottom_color_hover=\”\” accent_color=\”\” accent_hover_color=\”\” type=\”\” bevel_color=\”\” border_width=\”\” size=\”\” stretch=\”default\” shape=\”\” icon=\”\” icon_position=\”left\” icon_divider=\”no\” animation_type=\”\” animation_direction=\”left\” animation_speed=\”0.3\” animation_offset=\”\”]READ MORE[/fusion_button]

Leave a Comment

Scroll to Top