SAMOPODOBA – soustvarjalka poslovnega (ne)uspeha?

V sklopu projeta \”Soustvarjamo teame za prihodnost\” smo pripravili praktično delavnico na temo \”takšnih\” teamov v podjetjih v organizaciji podjetja TiBi – fitnes za vaše kadre.

Delavnica je bila namenjena lastnikom podjetij * direktorjem * kadrovnikom * drugim odgovornim osebam za kadre in razvoj * bodočim podjetnikom * vodjem ekip, skupin ali timov – tudi v drugih ustanovah * vsem, ki vjih področje kadrov in razvijanja mehkih veščin zanima…

SAMOPODOBA – soustvarjalka poslovnega (ne)uspeha?
Lucija Čevnik, svetovalka za osebnostno rast in krepitev samopodobe, vam bo skozi teoretični in praktični del predstavila vpliv (telesnega) samodojemanja in samozavesti na komunikacijo, vodenje in uspešnost pri delu v podjetjih in z zaposlenimi. Spoznali boste tudi nekaj praktičnih namigov za umirjanje in samomotivacijo v situacijah, ki vzbujajo občutek nemoči in strahu.

Iskali smo odgovore, odstirali dileme, provocirali vaša mnenja?

Zakaj je pomembno, da se v svoji koži (telesu) počutimo dobro in zadovoljno tudi na delovnem mestu? Kako nizka (telesna) samopodoba, nezadovoljstvo samih s sabo, kroničen občutek manjvrednosti, nesposobnost spopadanja z morebitnimi očitki in kritikami ter nezdravo primerjanje z lepotnimi ideali, vpliva na našo delovno uspešnost? Na delavnici bomo povezali pomen (telesne) samopodobe s sodelovalnim kolektivnim duhom v podjetjih.

Leave a Comment

Scroll to Top