Pradevanje – “Sem več kot le telo” – Welness vikend, Thermana Park Laško; 1.2.2020

O predavanju: Čeprav eno samo predavanje ne more odpraviti negativne telesne samopodobe, pa vendar odpira oči in razvija kritičen odnos do nerealnih lepotnih idealov in zavajajočih sporočil medijske, lepotne in modne industrije, ki nas na vsakem koraku nagovarjajo, da takšni kot smo, nismo dovolj. Predavanje \”Sem več kot le telo\” nas uči ljubeče samopozornosti ter sprejemanja in pozitivnega vrednotenja lastne telesnosti.

Tematski wellness vikendi oziroma zdaj že kar tradicionalni konci tedna pod okriljem revije Bodi zdrava v različnih slovenskih toplicah, zdraviliščih in hotelih so namenjeni zdravemu načinu življenja.

Wellness vikendi tako ponujajo zanimiva predavanja uglednih strokovnjakov s področja estetske kirurgije, zdrave prehrane, naravne kozmetike, aromaterapije, bioresonance, zanimive prvoosebne delavnice, kot je na primer zdravljenje z gongi, raznovrsten program vadb, ki zajema vse od nordijske hoje, joge do aktivne vadbe, primeren in prilagojen izbor prehrane ter predstavitev novih prehranjevalnih smernic, kot so LCHF, prehranski dodatki, ter seveda tudi čas za užitek, počitek in sproščanje v savnah in bazenih.

Vse delavnice, predavanja in vadbe so brezplačni, strokovnjaki pa sodelujočim postrežejo z bogatim naborom informacij, nasvetov in tudi strokovno pomočjo ter podporo.

 

 

Leave a Comment

Scroll to Top